Holaa I'm Atiqah, I'm so boring person and the blablabla! I'm SPM CANDIDATE, so pray for me okay!! I'm hoping I'll get a good result with flying colors in y SPM result.
facebook . twitter . >

[+] Follow Affies

Posted on: Friday, 28 March 2014 @ 11:32 | 0 comment(s)
empty

Assalamualaikum :)) mood pagi nie kurang baik laa, awal pagi aku dah kena marah. bila aku cakap dengan dorang, jangan laa marah teruss laa di cakap bukan marah sayang oiii kau cuma kena tegur laa :( seriously, aku paling pantang orang tinggi suara dekat aku apa lagi orang marah dekat aku :( aku tidak suka orang marah dengan aku, terus aku rasa down :( balik ayat aku yg tadi kan. siapa dorang ? kena or tegur pasal apa ? hmmmm, dorang tu orang yg ada dalam rumah aku. dan yg kena tegur kenen bkn marahhh, tu sebab aku macam makin gendut bilang. hahaha adakah bgitu. buta mungkin orang rumah aku, HAHAHHAHA --' tidak bhaa, aku di tengok makin hari mcm makin gemuk. haisssss, tidak bole jadi nie. tp betul laa apa dorang ckp tu :( baju gan seluar ada separuh tidak boeh pakai suda bhaa bencinyaaa :'(

mama aku selalu nasihat, jaga2 badan mu, kau tuu cepat naik berat badan mu lgpun  perawan tidak cantik di tengok kalau gemuk bilang, hahahha apalaa mama aku nie, cantik apa gemuk comel kann guys ? grrrr --' iyaa, mmg ndk cantik pun tp bilang, ndk cantik juga kalau kurus. jd aku bilang gan mama aku, jadi maa? mau yg mcm mana? hahhaa. teruss dtg laa pula umie aku bilang, kau bg trun sikit seja berat badan mu bondengg. perghhhh, bondeng jorh aku dicakap --' ndk apaa, nasib baik kau mgandung umie lau tidak hbs aku olok juga kau tuu. dan yg nie paling aku geram, org rumah aku panggil aku gendut termasuk nenek aku tuu dn yg aku nie bodohnyaa menyaut jga lau dibilang gendut hahahaa :3 entahlaa, aku rasa dorang happy pggl aku gelaran 'gendut' tu :D aku okayy sejaa xD

tp ndktau laa kenapa dgn aku nie, selalu terperap dkat dala bilik jak, sampai abg spupu aku datang dr tawau tu aku tidak hiraukan padahal aku dulu yg beria ia suruh dia dtg kunak kalau cuti sekolah grrrr --'  aku rasa bosan laaa, ndktau kenapa. hmmmm, sudalaa. malas suda aku, pedulilaa sana, gemuk kaa kurus kaa lantak laaa. kbai !

Back to top


Copyright ©. Layout by SekarYoshioka. Header : Pixiv and edited by SekarYoshioka. Please view it with Google Chrome 1024*768. All rights reserved.