Holaa I'm Atiqah, I'm so boring person and the blablabla! I'm SPM CANDIDATE, so pray for me okay!! I'm hoping I'll get a good result with flying colors in y SPM result.
facebook . twitter . >

[+] Follow Affies

Posted on: Saturday, 8 March 2014 @ 13:34 | 0 comment(s)
Genap Sebulan xx

Holaaaa ~ Assalamualaikum ! ehhhewww, dah masuk sebulan dah kami couple :D * alaaa, baru sebulan nak kecoh --' HAHAHA! * iyapp, dah sebulan kami couple, even kami pernah putus, aaaa! pernahkah? bilaa erk? yg pasal tempoh haritu kee arh? yg susah payah petang hinnga ke malam aku memujuk? grrrr tu putus? hmmp, tidak kot, dia jak msa tu nak breakup, ehhh, lantak laa lupakan laa hal tu nnt serba salah pula lg aku --'
Alhamdulillah walaupun kadang2 selalu gaduh  kannnn T.T
alaaa, biasa laa tu kan ? normal laa tu kan ? dah mmg macam tu kan ? iyalaa kan * eleeh, banyak la kau punya kan, nak makan ikan ke arhh? hahaha lol ;3* bosan juga kalau terus menerus tiada bgaduh, ndk syok lewww, tiada pujuk memujuk, tiada nak bermanja manja , erkkkkkk --' geli aku hahaha, manja laa sangat :p tapi, bergaduh pun jangan laa yg sampai gaduh besar tu kan? mana laa orang mau hmm :D cuma gaduh alaa alaa manja cukup laa kan by kann ? sayang tahu, you akan baca ne dn mst you bilang, ehh lanjik , bigak , mintapuji smaaaa .. eh, ndktau suda aku HAHA. iyaaka by :p

kalau dapat aku kira, dia kuat sangat merajuk, balik2 aku jak yg terus menerus pujuk dia. ehh, mcm perempuan laa kan kuat merajuk, bha apalaa :p try ikt mcm aku ne arh, tak kuat merajuk tp makan hati , terus pendam ada laaaa whhahahahaha :p Okayy, cukup laa. sebelum nak update blog, banyak idea2 yg keluar tuk aku type. tp bila masa mau buat teruss hilang, buntu bhaa ehh! tu laa, siapa suruh, nama johazawan bin amir tu kan singgah lg menyengat di fikiran ku ne arhh, gilakkk haha ! okay sudah, cukup. nnt ada stalker yg baca ne cakap lg, elehhh. perempuan ne yg over sangat dekat bf dia --' jd cukup laa, jangan lebih2. over aku biarlaa aku jak yg tau dgn dia mcm mana :3 sayang aku biarlaa dia jak yg tahu sebesar mana . whoaaaaaa ! ayat tu bhaa, macam nak keluar ayat sastera sastera HAHAHA!  harap sangat hubungan kami kekal hingga bulan ke bulan ke bulan ke bulan lg dan lg bulan ke bulan seterusnya hingga bulan seterusnya ke seterusnya bulan itu dekat dengan bintang. ehh ! silap ! tika, jangan nak poyo sangat nnt orang kata gila erk budak nie sudah kena penyakit angau ke apa arh ? bulan dekat dengan bintang, bintang dekat dengan bulan. biarlaa aku yg jadi bulan kau laa yg jadi bintang agar aku dapat menerangi cahaya kegelapanmu werkkkkkkkkkkkkk, sakit perut aku ketawa -- dan menangis nenek ku punya jiran sebelah , lg punya jiran sebelah punya kawan punya jiran sebelah . HAHAHHAHA ! okay. cukup laa, kalau mau layan penyakit angau ku nie sampai berabad abad tidak akan habis. so, sudah laa. k iloveyouewannnnn :* kali nie tiada nama penuh, haha. jadi ? kau jawab iya ewan intan payung sayangg dalam hati. hahahaha xx

Back to top


Copyright ©. Layout by SekarYoshioka. Header : Pixiv and edited by SekarYoshioka. Please view it with Google Chrome 1024*768. All rights reserved.